По дигиталното представяне на Райфайзенбанк България работим от 2012г., като основните ни дейности са свързани с мултиканалното дигитално присъствие на бранда.

По-долу ще представим част от изработените от екипа ни криейтиви във връзка със системата за онлайн банкиране на Райфайзенбанк в България. Професионалните услуги, свързани с представянето и популяризирането на онлайн банкирането, които осъществяваме за бранда са:

  • Консултинг относно дигитален маркетинг, онлайн реклама и интернет комуникация с клиенти и партньори;
  • Цялостно управление на дигиталното присъствие в социалните медии Facebook, Instagram, Messenger, YouTube, LinkedIn, Twitter.
  • Цялостно управление на дигиталната реклама в социалните медии Facebook, Instagram, LinkedIn, Messenger.
  • Изготвяне на стратегии и медийни планове във връзка с комуникацията чрез постове и криейтиви, рекламата онлайн и маркетинговите дейности.
  • Консултиране относно техническите интеграции на дигитални технологии за performance реклама в META и LinkedIn
  • Управление и оптимизация на performance и branding реклами в META и Linkedin.

Tutorial видеа (Видео уроци) за функционалности и ползваемост на системата за онлайн банкиране

Екипът ни изработи серия подробни видео уроци за клиенти на банката с цел запознаване с всички възможности и функционалности на системата за онлайн банкиране за физически лица и фирми.

Видео презентации за България и чужбина

Екипът ни монтира видео презентационни видеа, които показват предимствата на онлайн банкирането. Един от примерите в тази посока гледайте по-долу:

Видеа за киберсигурност и подпомагане на безопасното използване

Екипът не разработи различни информиращи потребителите видеа на тема анти-фишинг, киберсигурност и безопасно сърфиране и използване на онлайн платформата.