Bolandila?

От 2006г. до днес, за нас Bolandila™ е зареждаща отдаденост, широк хоризонт от международен опит, сплотен и координиран екип, в който никой не прави по-малко. Не на последно място – вдъхновяващи предизвикателства в областта на маркетинга, рекламата и комуникациите – в които сме заедно.

Bolandila!

За Вас Bolandila™ е ефективната част от всички необходими бизнес активност в областта на маркетинга, рекламата и комуникациите, които да помогнат в реализацията на Вашите бизнес цели и бизнес развитието Ви в дългосрочен хоризонт. Bolandila е експертизата, създала дългогодишни отношения с авторитетни международни брандове.

Bolandia ™ е глобален бранд за маркетингови и рекламни услуги

Базирани сме в България. Нашият над 16-годишен опит включва покритие на множество пазарни ниши на 3 континента. Работим за международно-позиционирани компании, национални и местни брандове, както и институции, опериращи в различни сфери.

Bolandia ™ е адаптивно звено от Вашата компания

Едно е сигурно – Вие винаги ще познавате своя бизнес по-добре от нас. Но ние винаги можем да бъдем “сърцето” на неговия маркетинг и реклама – защото отлично владеем “пулса” на средата и знаем как да “туптим” дори в инфарктни ситуации. Заедно с Вас можем да бъдем отличен екип в постигането на Вашите бизнес цели!

Bolandia ™ е полезният микс от обективно-откровени подходи

Какво повече да Ви кажем за нас, когато е важно да говорим за Вас и Вашия бизнес! Именно тази тема е съществена за всеки наш клиент. И като говорим за клиенти – едно от конкурентните ни предимства е инвестицията в дългосрочни партньорски отношения – доказват го дългогодишните партньорства, които клиентите ни имат с нас.