Bolandila?

От 2006г. до днес, за нас Bolandila™ е зареждаща отдаденост, широк хоризонт от международен опит, сплотен и координиран екип, в който никой не прави по-малко. Не на последно място – вдъхновяващи предизвикателства в областта на маркетинга, рекламата и комуникациите – в които сме заедно с нашите партньори по пътя към общите успехи.

Bolandila!

За Вас Bolandila™ е ефективната част от всички необходими елементи в областта на маркетинга, рекламата и комуникациите, съчетани така, че да помогнат в реализацията на Вашите бизнес цели в дългосрочен хоризонт. Bolandila е експертизата, създала дългогодишни отношения с авторитетни международни брандове.

Bolandia ™ е глобален бранд за маркетингови и рекламни услуги

Базирани сме в България. Имаме над 18 години международен опит в областта. Работим за компании и институции от Европа, САЩ и Азия.

Bolandia ™ е адаптивно звено към Вашата компания

“Едно е сигурно – Вие винаги ще познавате своя бизнес по-добре от нас. Но ние винаги можем да бъдем “сърцето” на неговия маркетинг и реклама – защото отлично владеем “пулса” на средата и знаем как да “туптим” дори в “инфарктни” ситуации. Заедно с Вас можем да бъдем отличен екип в постигането на Вашите бизнес цели!”

Bolandia ™ е полезният микс от ефективни подходи и стратегии, съобразени с индивидуалността на бизнеса Ви

Едно от конкурентните ни предимства е инвестицията в дългосрочни партньорски отношения – доказват го дългогодишните партньорства, които клиентите ни имат с нас.

Но… Стига толкова за нас! Време е да говорим за Вас и Вашите инициативи!