От 2014г. започнахме да работим по маркетинг и рекламни активности на брандовете NIVEA, NIVEA MEN и NIVEA Baby – международен лидер в предлагането на потребителска козметика за цялото семейство.

Напред във времето професионалните ни услуги към брандовете се отнасяха към пазарите в Австрия, Румъния, Германия и България.

Управление на съдържанието в уеб сайта + email маркетинг услуги

Една от основните ни услуги в работата ни с NIVEA е поддръжката на съдържанието и структурата на техния официален уеб сайт.

Заедно с това екипът ни реализира email маркетинг активности (изготвяне на email templates, таргетиране, разпращане, performance отчети и анализи).

Събития “Празник на семейството”

Една от най-интересните и приятни кампании, от която бяхме част бе серията събития “Празни на семейството”, които се случиха в ключови локации в няколко държави. Във връзка с кампаниите подготвихме сайт на събитието с интерактивна карта и галерия снимки, различни рекламни и брандинг материали, банери за дигитална реклама и разпространение в социалните мрежи. Част от тях може да разгледате по-долу:

Photo credit: nivea.bg, nivea.ro / Снимки от събитието “Празник на Семейството” в Румъния и България, както и дизайни на рекламни материали, landing страници, банери и др. изработени от екипа ни за популяризирането на събитието.

Мултиканални промоции игри и анкети

През годините работа с професионалистите от NIVEA имахме възможността да реализираме множество интересни проекти. Част от тях са различни игрови и проучвателни активности, които бяха реализирани в различни социални медии и уеб сайта. Услугите ни за тези проекти включват дейности по изработка на механизъм на промоцията, дизайн и концептуални визии, UX и разработка на интерфейс и функционалност. По-долу ще видите няколко примера (кликнете върху съответното изображение, за да разгледате в цял екран):

Инициатива “Фен на Месеца”

Една много интересна инициатива, в която най-активните фенове на бранда в социалните мрежи – получават специално изработена статуетка и подаръци от NIVEA. Първоначалната ни задача бе да се заемем с изработката на дизайна на статуетката:

На последващ етап организирахме самата активност: