BRAVA е дългогодишно-утвърдена в България верига магазини, предлагаща продукти за сън и релакс. С магазинна мрежа в цялата страна – компанията е един от лидерите на местния пазар.

Работа по популяризирането на бранда в дигитални канали стартирахме през 2016г., като в периода 2018-2022г. включително до момента работим цялостно по дигиталната реклама на Brava в social media каналите.

Продуктови визии

Голяма част от представянето на веригата е концентрирана в изготвянето на различни продуктови визии за различни марки продукти за сън. Тъй като за над 6 години работа с компанията – е трудно да представим всички продуктови банери, изработени от екипа ни – споделяме една минимална част от тях по-долу.

Промоционални и празнични кампании

Всеки сезон брандът ни се доверява за множество маркетингови кампании в дигиталните канали. Показваме една много малка част от криейтивите:

Организиране и провеждане на Black Friday кампании (кампании “Черен петък”)

От години, като част от промо-активностите на марката, екипът ни организира и провежда “Черен петък”, включващ онлайн магазина на фирмата и цялата магазинна мрежа в България. Грижим се за консултинга относно Black Friday офертите, изготвяне на маркетингови и рекламни планове, провеждане на пълна рекламна кампания онлайн и създаване на всички необходими рекламни криейтиви за провеждането й. Няколко примера вижте по-долу:

Множество разнообразни постове

Всяка седмица изготвяме нови интересни и разнообразни постове за хилядите последователи на BRAVA в страната. Една много малка част от тях вижте по-долу:

Social media игри и промоции

През годините сме организирали стотици игри и промоции в Instagram и Facebook (META) за бранда. Екипът ни изгражда стратегия за social media активностите от край до край – от концепцията и механизмите за провеждането на игрите, през изработка на криейтивите и рекламните активности – до организирането на теглене на печеливши и управление на цялостния рекламен микс около промотирането.

Рекламни кампании, насочени към популяризиране на магазинната мрежа в страната